Overvejer du at få lavet striber i dit hår? Striber er mere skånsomt for for dit hår end helfarvning, da det kun er dele af håret, der bliver farvet.

Ved striber i håret opnår du mere spil og liv i håret end helfarve, og i dele af håret bevarer du din naturlige eller oprindelige hårfarve. På den måde kan du skabe et helt unikt og personligt udtryk i dit hår.

Striber i dit hår kan laves i forskellige farver og ved brug af forskellige farveteknikker. Med hætte kan man få en farve striber i sit hår, mens man med stanniol teknikken også kan få en farve, men man kan også vælge at få lavet striber i flere farver for at give endnu mere spil i håret.

Vi tilbyder både den traditionelle farvemetode med hætte til priser fra 499,- og med stanniol starter priserne fra 595,- afhængig af hårlængde og antallet af farver, man ønsker at få i håret.

Hos Hair Factory tilbyder vi også nyere metoder, som balayage og ombre til priser fra 1090,-. Læs mere om balayage her

Book tid her

Lyse striber i lyst og mørkt hår

Uanset om udgangspunktet i dit hår er lyst, mørkt, eller noget midt imellem, kan du få lavet lyse striber i dit hår. Lyse striber i håret er ofte omtalt som reflekser (læs mere om reflekser her), men det er også muligt at få striber i håret, der er mørkere end udgangspunktet i håret.

Mørke striber i lyst og mørkt hår 

Ønsker du dit hår mørkere med mørke striber i dit hår, så udfører vi også mørke striber i både lyst og mørkt hår. Med mørke striber syner håret mørkere, mens dele af håret bevarer sin oprindelige farve. Det er derfor mere skånsomt for håret end helfarve. 

Striber i gråt hår

Er dit hår gråt eller er de grå hår på vej? Ønsker du mere liv og farvevariation i det grå hår med striber, så kan Hair Factory hjælpe med striber i håret ved brug af forskellige farveteknikker. 
Skulle du have spørgsmål til priser eller teknikker indenfor striber i håret, er du velkommen til at kontakte os på telefon 46 49 17 76.