Ønsker du reflekser i dit hår? Reflekser i hår er en farveteknik modsat helfarve, hvor det kun er dele af håret der farves. Når der laves reflekser kan der bruges flere forskellige teknikker. Valget af farveteknik afhænger af din hårlængde og hvilke ønsker du har til det endelige resultat.

Reflekser er med til at give et andet spil og liv i dit hår end helfarvning, da noget af håret stadig bevarer sin oprindelige farve. Modsat helfarve er udgroningerne ved reflekser ikke så tydelige, da det ikke er alt håret der farves.

Reflekser kan laves med både hætte og stanniol. De to teknikker giver forskellige resultater. Med hætte kan man kan bruge en farve, men teknikken med stanniol tillader at man kan bruge flere farver, hvis dette er ønsket.

Hos Hair Factory hjælper vi dig med at finde ud af hvilken farve og tone af reflekser, som passer til dit hår og det look du ønsker at opnå. 

Book tid her

Reflekser med stanniol

Reflekser med stanniol er en farvebehandling som aldrig sådan rigtigt går af mode, da dette er en af de mest naturlige måder at farve håret på - da det efterligner måden hvorpå at solen farver håret. 


Når man laver reflekser i håret deles håret op i små sektioner hvor man efterfølgende væver passager ind i håret, så man er sikker på at reflekserne bliver jævnt fordelt i håret helt ned til hovedbunden. 

Reflekserne pakkes ind i stanniol undervejs som gør at farven får varme og ligger og arbejder. Der bruges forskellige procenter af baize til reflekserne alt efter hvor lyse de skal være.

Priser på reflekser

Reflekser i mørkt og lyst hår

Hos Hair Factory tilbyder vi både reflekser i mørkt og lyst hår. Begge hårfarver kan opnå rigtig pæne resultater med reflekser, da reflekser i både mørkt og lyst hår giver håret mere liv og spil. Reflekser kan laves i alle hårlængder og det kan laves med forskellige farvetoner alt efter hvilket resultat du ønsker at opnå. 

Reflekser i krøllet eller glat hår

Det er muligt at få lavet reflekser uanset om ens hår er glat eller har krøller. Begge hårtyper kan opnå pæne resultater med mere spil i håret. Både teknikken med hætte og med stanniol kan bruges på begge hårtyper. Valget af teknik afhænger af, hvilket resultat man ønsker at opnå.

Hos Hair Factory hjælper vi dig med at finde frem til hvilken teknik, der passer til dit hår og det resultat du ønsker. 

Pris på reflekser

Priser for reflekser starter fra 499,- alt efter teknik og hårlængde. Skulle du have spørgsmål til priser eller teknikker indenfor reflekser i håret, er du velkommen til at kontakte os på telefon 46 49 17 76.