Hair Factory er din frisør i Ringsted

Hair Factory er din frisør i Ringsted. Vi har med stor glæde og kærlighed forkælet vores kunder siden 2009. I alle disse år har vi ligget i Ringsted og serviceret kunder fra blandt andet Ringsted, Sorø og Borup.
Vi har skabt en stor skare af glade og trofaste kunder, som gentagne gange besøger os i vores behagelige frisørsalon. Som frisør i Ringsted ved vi hvor vigtigt det er at yde en super service, og vi elsker at forkæle vores kunder, blandt andet med sjove konkurrencer på Facebook, hvor du som kunde kan vinde fine præmier. Ud over at være din frisør i Ringsted, så har vi også et stort udvalg af hårprodukter.

Vi optimerer hele tiden vores faglighed, og følger altid med i tidens trends, både i form af behandler men også i form af vores produkter vi sælger i salonen. 

Minimum 2 gange om året sender vi vores medarbejdere på kursus hos L'Oréal-Huset i København.

Mød din frisør

Giti

Giti

Indehaver af salon  / professionel frisør

Giti er indehaver af Hair Factory, og har haft salon med løbende succes fra år til år, siden juli 2009 i Ringsted Outlet.  

Hun går ekstrem meget op i sit fag som frisør, og servicen følgere med.

Giti har rigtig mange kurser med i bagagen indenfor klip, farve, styling mm.  Primært hos TONI&GUY i London og L’Oreal huset i København er der hvor Giti og hendes team mest befinder sig i til kurser og opdateringer indenfor faget.

Giti lever kun af glade, og tilfredse kunder i hendes salon som i dag er Ringsteds mest besøgte frisører samt en af Danmarks førende virksomhed inden for professionelle hårprodukter og el artikler.

Anja

Anja

Webshop ansvarlig med alt hvad det indebærer, som markedsføring, vedligeholdelse af hjemmeside, SoMe, bogholderi, annoncering, oprettelse af nye produkter mm.

Hun er ansigtet udadtil når vi taler om webshoppen, men hun er også at finde i salonen under højtider og arrangementer, hvor hun hjælper med salg og service af vores altid store udvalg af hårprodukter.

Winnie

Winnie

Frisør

Winnie er en dygtig kvalificeret erfaren frisør i vores salon. Winnie har mange års erfaring som frisør. Du vil måske endda genkende Winnie, da hun er fra lokalområdet. Når du møder Winnie vil du opleve en behagelig og snaksaglig person, du vil derfor kunne bruge langtid i hendes frisør stol. Winnie står klar til at vejlede dig i netop dit hår og hvilket af vores behandlinger der vil passe til dig. Hun glæder sig til at byde dig indenfor i vores salon.

Bekim

Bekim

Frisør

Bekim er uddannet Herre frisør, og har været en fast del af Hair Factory temaet siden åbningen. Bekim er som udgangspunkt altid at finde i salonen om lørdagen.  

Bekim er vores humør spreder

Udover Bekims fantastiske tilstedeværelse i salonen, elsker han sit fag, og det mærker man tydeligt, han følger altid nøje med i hvad der hitter inden for frisørfaget.   

Rikke

Rikke

Frisør medhjælper

Rikke har været ansat hos Hair Factory siden 2021, Rikke er vores hjælper i dagligdagen, Rikke står bl.a. for at vores salon altid er præsentabel, indkøb af nye produkter, vores kalender og at tage godt imod alle vores kunder.  – Faste som nye! 

Det vil også være Rikke du får fat i hvis du ringer til os om eftermiddagen. Rikke kan efterhånden svare på de fleste frisør relaterede spørgsmål, så kig endelig forbi til en kop kaffe og en snak om hvad du har af ønsker for lige netop dit hår, og i sammen kan booke den rette behandling til dig!