Hair Factory er din frisør i Ringsted

Hair Factory er din frisør i Ringsted. Vi  har med stor glæde og kærlighed forkælet vores kunder siden 2009. I alle disse år har vi ligget i Ringsted Outlet og serviceret kunder fra blandt andet Ringsted, Sorø og Borup.

Vi har skabt en stor skare af glade og trofaste kunder, som gentagne gange besøger os i vores behagelige frisørsalon. Som frisør i Ringsted ved vi hvor vigtigt det er at yde en super service, og vi elsker at forkæle vores kunder, blandt andet med sjove konkurrencer på Facebook, hvor du som kunde kan vinde fine præmier. Ud over at være din frisør i Ringsted, så har vi også byens største udvalg af hår produkter, som vi sælger 30-70% billigere end andre frisører i byen.

Mød din frisør

Minimum 2 gange om året sender vi vores medarbejdere på kursus hos L'Oréal-Huset i København.

Giti

Giti

Indehaver af salon  / professionel frisør

Giti er indehaver af Hair Factory, og har haft salon med løbende succes fra år til år, siden juli 2009 i Ringsted Outlet.  

Hun går ekstrem meget op i sit fag som frisør, og servicen følgere med.

Giti har rigtig mange kurser med i bagagen indenfor klip, farve, styling mm.  Primært hos TONI&GUY i London og L’Oreal huset i København er der hvor Giti og hendes team mest befinder sig i til kurser og opdateringer indenfor faget.

Giti lever kun af glade, og tilfredse kunder i hendes salon som i dag er Ringsteds mest besøgte frisører samt en af Danmarks førende virksomhed inden for professionelle hårprodukter og el artikler.

Viktoria

Viktoria

Salg & service, frisørmedhjælper, samt leder for salg & service medarbejderne

Viktoria er blot én af vores kompetente salg & service medarbejdere, samt frisørmedhjælper i salonens daglige drift. Hos Viktoria kan du booke behandlinger til følgende: Bryn, vipper, Hårkur, samt vask & føn. Viktoria vejleder dog også i vores professionelle hårprodukter, og sørger for, at du forlader butikken med præcist det du søgte. Som salg & service medarbejder i én af Ringsteds mest besøgte frisører, samt én af Danmarks førende virksomheder inden for hårprodukter ved Viktoria præcist, hvordan man yder en super service, samt forkæler kunderne. Udover at yde god service, og sælge hårprodukter, står Viktoria også for Team Hair Factorys afdeling af salg & service medarbejdere. Hos Viktoria kan du føle dig i trygge hænder, du møder hende altid med et smil.

Thea

Thea

Salg & service

Thea er blot én af vores kompetente salg & service medarbejdere. Thea vejleder i vores professionelle hårprodukter, og sørger for, at du forlader butikken med præcist det du søgte. Som salg & service medarbejder i én af Ringsteds mest besøgte frisører, samt én af Danmarks førende virksomheder inden for hårprodukter ved Thea præcist, hvordan man yder en super service, samt forkæler kunderne. Hos Thea kan du føle dig i trygge hænder, du møder hende altid med et smil.

Anja

Anja

Webshop ansvarlig med alt hvad det indebærer, som markedsføring, vedligeholdelse af hjemmeside, SoMe, bogholderi, annoncering, oprettelse af nye produkter mm.

Hun er ansigtet udadtil når vi taler om webshoppen, men hun er også at finde i salonen under højtider og arrangementer, hvor hun hjælper med salg og service af vores altid store udvalg af hårprodukter.

Isabella

Isabella

Salg & service

Isabella er blot én af vores kompetente salg & service medarbejdere. Isabella vejleder i vores professionelle hårprodukter, og sørger for, at du forlader butikken med præcist det du søgte. Som salg & service medarbejder i én af Ringsteds mest besøgte frisører, samt én af Danmarks førende virksomheder inden for hårprodukter ved Isabella præcist, hvordan man yder en super service, samt forkæler kunderne. Hos Isabella kan du føle dig i trygge hænder, du møder hende altid med et smil.

Freya

Freya

Salg & service

Freya er blot én af vores kompetente salg & service medarbejdere. Freya vejleder i vores professionelle hårprodukter, og sørger for, at du forlader butikken med præcist det du søgte. Som salg & service medarbejder i én af Ringsteds mest besøgte frisører, samt én af Danmarks førende virksomheder inden for hårprodukter ved Isabella præcist, hvordan man yder en super service, samt forkæler kunderne. Hos Freya kan du føle dig i trygge hænder, du møder hende altid med et smil.

Helene

Helene

Salg & service

Helene er blot én af vores kompetente salg & service medarbejdere. Helene vejleder i vores professionelle hårprodukter, og sørger for, at du forlader butikken med præcist det du søgte. Som salg & service medarbejder i én af Ringsteds mest besøgte frisører, samt én af Danmarks førende virksomheder inden for hårprodukter ved Helene præcist, hvordan man yder en super service, samt forkæler kunderne. Hos Helene kan du føle dig i trygge hænder, du møder hende altid med et smil.