Hair Factory er din frisør i Ringsted

Hair Factory er din frisør i Ringsted. Vi  har med stor glæde og kærlighed forkælet vores kunder siden 2009. I alle disse år har vi ligget i Ringsted Outlet og serviceret kunder fra blandt andet Ringsted, Sorø og Borup.

Vi har skabt en stor skare af glade og trofaste kunder, som gentagne gange besøger os i vores behagelige frisørsalon. Som frisør i Ringsted ved vi hvor vigtigt det er at yde en super service, og vi elsker at forkæle vores kunder, blandt andet med sjove konkurrencer på Facebook, hvor du som kunde kan vinde fine præmier. Ud over at være din frisør i Ringsted, så har vi også byens største udvalg af hår produkter, som vi sælger 30-70% billigere end andre frisører i byen.

Mød din frisør

Minimum 2 gange om året sender vi vores medarbejdere på kursus hos L'Oréal-Huset i København.

Giti

Giti

Indehaver af salon  / professionel frisør

Giti er indehaver af Hair Factory, og har haft salon med løbende succes fra år til år, siden juli 2009 i Ringsted Outlet.  

Hun går ekstrem meget op i sit fag som frisør, og servicen følgere med.

Giti har rigtig mange kurser med i bagagen indenfor klip, farve, styling mm.  Primært hos TONI&GUY i London og L’Oreal huset i København er der hvor Giti og hendes team mest befinder sig i til kurser og opdateringer indenfor faget.

Giti lever kun af glade, og tilfredse kunder i hendes salon som i dag er Ringsteds mest besøgte frisører samt en af Danmarks førende virksomhed inden for professionelle hårprodukter og el artikler.

Anja

Anja

Webshop ansvarlig med alt hvad det indebærer, som markedsføring, vedligeholdelse af hjemmeside, SoMe, bogholderi, annoncering, oprettelse af nye produkter mm.

Hun er ansigtet udadtil når vi taler om webshoppen, men hun er også at finde i salonen under højtider og arrangementer, hvor hun hjælper med salg og service af vores altid store udvalg af hårprodukter.

Isabella

Isabella

Salg & service

Isabella er en af vores salg & servicemedarbejdere i Hair Factory. Når du møder Isabella vil du ved første øjekast bemærke en stille pige, men lad dig ikke tvivle. Isabella ved præcis hvilket af vores professionelle hårprodukter, der vil passe netop til dit hår. Isabella ser frem til at byde dig velkommen i Hair Factory.

Winnie

Winnie

Frisør

Winnie er en dygtig kvalificeret erfaren frisør i vores salon. Winnie har mange års erfaring som frisør. Du vil måske endda genkende Winnie, da hun er fra lokalområdet. Når du møder Winnie vil du opleve en behagelig og snaksaglig person, du vil derfor kunne bruge langtid i hendes frisør stol. Winnie står klar til at vejlede dig i netop dit hår og hvilket af vores behandlinger der vil passe til dig. Hun glæder sig til at byde dig indenfor i vores salon.

Kamilla profil billede

Kamilla

Frisør

Kamilla er en super sød og dygtig Ny uddannet frisør fra Skælskør.
Kamilla er en smilende, glad og en frisk pige som, elsker og brænder for sit fag, også hvis man ønsker at få lavet BALAYAGE, RELFEKSER, FARVER.
Kamilla siger altid sin ærlige mening, som klæder dig bedst, men er også altid frisk på at give dig et nyt lækkert look.