Skægklipning og barbering i Ringsted

Hos Hair Factory kan du som noget nyt gøre brug af vores barber, som altid vil sørge for at du som kunde er i centrum. Ahmed sørger for at du, får en professionel og tryg oplevelse når du vælger at blive barberet i vores salon.

Skæg er blevet en trendy accessories for mænd i dag, og der er ikke noget der er lige så elegant og maskulint som et velplejet skæg.

Det er ikke alle stilarter, der passer til alle mænd og derfor kan det være en god idé at komme forbi en professionel, og få en barbering samt råd og vejledning til hvad der passer bedst til dig. For vi forbinder i dag, skæg med personlighed og maskulinitet.

Du kan roligt føle dig tryg i Ahmeds barber hjørne i vores salon. Ahmed er en talentfuld frisør inden for sit fag og har en masse erfaring inden for både fade cut, barbering samt styling.

Knivskarp barbering

Ahmed sørger for at, du forlader salonen tilfreds og med en barbering der står knivskarpt. Der er fokus på detaljerne, og på kundetilfredsheden. Vi lover dig at, du altid forlader vores salon med et smil på læben.

Hos Ahmed får du altid råd og vejledning til hvordan du passer og plejer dit skæg bedst muligt, dette er en del af hele kundeoplevelsen når du får en barbering hos Hair Factory.

Book tid til din næste barbering

Book din tid til en barbering her, så er du sikker på at dit skæg kommer til at stå knivskarpt.
Ahmed hjælper dig i forhold til skægpleje, så du altid er sikker på at dit skæg er velplejet.

Ring ind og bestil tid til en barbering i dag på 46 49 17 76 eller book online her.