Fade Cut i Ringsted

Kunne du tænke dig en helt frisk fade? Så kig forbi Hair Factory.

Hos Hair Factory tilbyder vi fade cut til mænd, vores frisør har kompetencerne til at udføre lige nøjagtigt den fade cut du ønsker dig. Vi har stor erfaring med diverse former for fade cut, så du er sikret et professionelt resultat når du forlader salonen.

Fade cut blev populært i 1930’erne og har hængt ved lige siden, der er flere forskellige formere for fade cut. Til fade cuts anvendes der både maskine, men også frihånds saks for at det flyder ud i en naturlig fade.

Fade klipning er en af de mest populære klipninger blandt mænd i dag, der varieres mellem lav fade, midt fade eller høj fade i dag.

En fade cut starter med at være kort fra halsudskæring og ved ørerne og bliver så gradvist længere mod toppen af hovedet. Hvordan faden slutter afhænger meget af hvilken form for fade cut du ønsker, der findes flere former for fade cuts.

Professionel fade cut i Ringsted

Kom forbi Hair Factory og få udført din fade cut. Så sørger vi for at din fade står skarpt uanset hvilken fade du ønsker. 

Hvis du i samme omgang ønsker en barbering så kan Ahmed også ordne dette for dig. Så du står super skarpt med en frisk fade cut og en frisk barbering.

Bestil tid til fade cut i dag

Trænger du til at få frisket frisuren op? så book tid til din fade cut i dag på 46 49 17 76 eller online her. Så sørger Ahmed for at du forlader salonen med et yderst tilfredsstillende resultat.