Hos Hair Factory i Ringsted har vi mange års erfaring med at lave babylights i vores kunders hår. Babylights er helt små highlights, og kan både laves i lyst og mørkt hår. Babylights er med til at give håret et naturligt farvespil og det er en del mere sundt for håret end hvis du laver en hel farve. 

Med babylights får du også bevaret dit eget naturlige udtryk i håret, og på den måde får dit hår et mere personligt udtryk. 

Hvad er babylights? 

Babylights er en hårfarve metode hvor håret væves i ultra fine passager med en meget lille separation, hvilket gør at dine babylights blander sig smukt med din egen naturlige hårfarve. Dette kan både gøres i lyst og mørkt hår. 

Hvad er forskellen på babylights og striber

Forskellen på striber og babylights er at ved babylights er mængden af hår endnu mindre end ved striber i hver folie. Derfor vil hver stribe også blive mindre end hvis man lavede almindelige striber. 

Hvad er forskellen på babylights og balayage

Der er en kæmpe forskel på at lave en balayage og babylights, ved balayage i mørkt og lyst hår er farve teknikken således at man opdeler håret i sektioner, og ‘maler’ på håret med bløde penselstrøg. Hvor babylights er en anden teknik hvor der væves små striber i håret, så det ser mere naturligt ud.   

Ring i dag og få en tid til babylights 

Har du et ønske om at få babylights i dit hår? Så ring til os i dag og bestil en tid. Vi står altid klar til at rådgive i forhold til dit hår og hvad der kunne være den bedste løsning for dig. 

Ring ned i butikken i dag på 46 49 17 76