Vil du gerne have farvet håret, men er træt af udgroninger? Så kan balayage være svaret.  Dit hår vil få et naturligt solkysset look og med denne farveteknik undgår du de klassiske udgroninger, da farven ikke føres helt op til hårrødderne. Bliver dit hår farvet med balayage teknikken, er det derfor også let at holde.

Hos Hair Factory følger vi med i de nyeste farveteknikker, og her er balayage en af dem. Det er det mere naturlige look, som balayage giver, der gør balayage til en rigtig populær farveteknik. Derfor står vores dygtige frisører altid klar til at hjælpe dig med at opnå netop det look som du ønsker med en balayage behandling.

Book tid her

Hvad er balayage?

Balayage er en særlig farveteknik, der udføres i frihånd og hvor farven ikke males helt op til rødderne. Farven placeres primært i længderne, spidserne og i håret der indrammer ansigtet. Med denne teknik bliver dit hår ikke inddelt skarpt i sektioner, men derimod farves håret løst de steder, hvor det giver mening for det resultat du ønsker at opnå og den frisure du har. Intensiteten i farven vil også variere, da farven males løst på lokkerne.

Balayage ser ofte mere naturligt ud fordi hårets farve vil bevæge sig fra det lyse til det mørkere op mod rødderne - eller omvendt. Ved balayage teknikken kommer der derfor ikke kedelige udgroninger, når håret vokser.

Da det er en frihånds teknik kan behandlingen tilpasses om du har kort eller langt hår, krøller eller glat hår. Balayage egner sig derfor til alle typer af frisurer. 

Balayage i mørkt og lyst hår

En balayage kan både udføres hvis du har lyst eller mørkt hår. Uanset vil du få et meget naturligt resultat, om det er en lys eller mørk balayage du ønsker. En balayage gør så du undgår den kedelige udgroning og får et hår som altid ser naturligt ud og giver et solkysset look. Det allervigtigste ved en balayage er at skabe en naturlig overgang.

Er du i tvivl om en balayage vil passe til dig? Så står vores erfarne stylister i salonen klar til at give gode råd om hvad mulighederne for dit hår kan være, og lægger en plan for hvordan vi kommer bedst i mål med det look du ønsker. 
 

Vores pris på balayage

Behandlinger med balayage tilbydes fra 1390,-. Prisen er afhængig af hårlængde og hvor meget af håret der skal farves alt efter hvilket resultat du ønsker at opnå. Ønsker du samtidig en klipning tilbyder vi dette til priser fra 405,- og retning og farvning af bryn starter fra 69,-.

Bestil tid til at få balayage hos Hair Factory

Du er velkommen til at kigge forbi, men du kan også bestille tid online. Har du spørgsmål om priser eller balayage farveteknikken, er du velkommen til at ringe til os. 

Du kan kontakte os på telefon 46 49 17 76.