Ønsker du en ny smart frisure eller en standard klipning, så tilbyder vi herreklip efter dine ønsker hos Hair Factory. Er du i tvivl om, hvilken klipning der passer til dig, så kan Hair Factory rådgive dig til en herreklip efter dine behov og din smag.

Book tid her

Traditionel eller moderne herreklip

Vi har mange års erfaring indenfor herreklip og de forskellige teknikker indenfor herreklip og vi kan derfor både tilbyde almindelige traditionelle herreklip eller smarte og moderne herreklip. Vi er også behjælpelige med inspiration til herreklip, hvis du som mand ønsker at prøve en ny frisure. 

Trimmet eller kort herreklip

Uanset om du har eller ønsker trimmet eller kort hår, så hjælper Hair Factory dig med herreklip efter dine ønsker. 

Trimmet hår er en god løsning for dig, som ikke ønsker at bruge tid hver dag på at sætte eller style håret. En herreklip som er trimmet behøver ikke at have alt håret i samme længde. Derimod kan forskellige længder i trimmet hår skabe en pæn frisure, som ikke behøver at blive sat hver dag. 

En herreklip med kort hår er til dig som ønsker lidt længere hår og måske godt vil bruge et par minutter på at sætte det om morgenen. Også i en kort herreklip vil der typisk være flere forskellige længder for at skabe mere kant i frisuren. 

Pris på herreklip

Priser for herreklip er fra 319,- og til pensionister tilbydes en nedsat pris fra 239,- mandag - torsdag. Trænger skægget også til en trimning, så tilbyder vi også klipning af skæg med både saks og maskine. Trimning af skæg tilbydes til priser fra 89,-.