Kunne du tænke dig et helt nyt look, så kan farvning af dit hår være en mulighed.

Hos Hair Factory tilbyder vi farvning af hår til priser, der starter fra 499,-. Prisen er afhængig af hårlængde og om det er alt håret der skal farves eller om det kun er bunden, når du skal have farvet din udgroning. 

Med en ny farve i håret, kan du give fornyelse til din personlige udstråling.

Hos Hair Factory har vi stor erfaring med farvning af hår og har de kompetencer, der skal til for at farve dit hår i netop den farve du ønsker. Lader du vores frisører tage hånd om farvning af dit hår, så har Hair Factory den fornødne viden, der skal til for at du forlader salonen med et professionelt resultat og du undgår uventet og forkert hårfarve grundet forkert tonevalg.

Hos Hair Factory er vi professionelle frisører med kompetencer til at vælge netop den rigtige farvetone uanset om du ønsker håret mørkere eller lysere. 

Book tid her

Farvning af gråt hår

Ønsker du farvning af gråt hår, er vi behjælpelige med at vælge den hårfarve, der passer til det udtryk du ønsker at opnå. Hvis du gerne vil have dækket de grå hår, er det også vigtigt at vælge en farve som dækker de grå hår. Hos Hair Factory har vi erfaring med at farve gråt hår og vi benytter farver der dækker de grå hår, hvis det er det du ønsker. 

Farve af vipper og bryn

Vil du gerne have farvet dine vipper eller bryn, tilbyder vi farvning af vipper eller bryn til priser fra 69,-. Ønsker du samtidig at få rettet dine bryn med tråd, pincet, kniv eller voks, så klarer vi også den til priser fra 69,- alt efter hvilken teknik du ønsker at få rettet dine bryn med. 
Skulle du have spørgsmål til priser eller teknikker indenfor farvning af hår, er du velkommen til at kontakte os på telefon 46 49 17 76.