Hos Hair Factory tilbyder vi dameklip efter dine behov i både kort og langt hår. Inden vi går i gang med en dameklip tager vi en snak med dig om hvilken frisure du ønsker at forlade salonen med. Er du i tvivl om hvilken frisure du vil have? Vi hjælper dig også gerne med vejledning i, hvilken frisure der opfylder dine behov og ønsker. Det er vigtigt for os, at du går tilfreds fra salonen og at du kan identificere dig selv med den klipning, du har fået. 

Book tid her

Ønsker du kort eller lang dameklip

Uanset om du ønsker en dameklip med kort eller langt hår, er vi klar til at hjælpe dig. Vi har flere års erfaring med dameklip i både kort og langt hår og gør brug af forskellige teknikker, så vi opnår den frisure som du ønsker. Derfor kan vi også hjælpe dig med at finde den rette frisure uanset om du har kort eller langt hår. 

Hvad koster en dameklip? 

Vores dameklip er inklusiv vask og føn, så når du forlader salonen, er dit hår både vasket, klippet samt føntørret. Vores pris på dameklip starter fra 405,- og for pensionister tilbydes priser fra 339,- mandag til torsdag. 
Udover dameklip tilbyder vi også behandlinger med farve, striber, reflekser og balayage. Farvebehandlinger tilbydes fra 499,- alt efter farvetype og hårlængde. Mens du sidder i frisørstolen kan vi også tilbyde retning eller farve af bryn eller vipper til priser fra 69,-.