Frisører hos Hair Factory​

Melika

Salg og service medarbejder

Melika er vores salg og service medarbejder, som altid er til rådighed med et stort smil og godt humør. Hun har stor viden omkring vores store sortiment af professionelle hårprodukter, således at du altid får det helt rigtige med hjem, når du handler hos os.

Giti

Frisør

Giti er en yderst dygtig frisør, som altid kan hjælpe dig frem til, hvad der klæder lige netop dig. Hun har 12 års erfaring som professionel frisør og har i denne tid sammen med sit team løbende taget del i mange kurser fra blandt andet TONI&GUY og mange flere to gange om året. Hun yder altid sit bedste inden for både frisørfaget såvel som den almene service..

Mirna

Salg og service medarbejder

Mirna er vores salg og service medarbejder, som altid står skarpt til rådighed inden for salg og service. Hun er derudover specialist inden for fletninger efter en række flette-kurser, hvor hun har opnået eminente evner, hvad angår fletning. Mens du er ude at shoppe kan du roligt efterlade dine børn hos Mirna, hvor de kan få flettet fantastiske fletninger. Du får shoppet i ro, og børnene kommer glade hjem – winwin!

ALLESANDRA

Frisør

Alessandra er frisør med 23 års erfaring inden for faget. Hun er oprindeligt fra Italien og har boet i Danmark i 5 år. Efter hun kom til Danmark, har hun arbejdet inden for branchen og deltaget i masser af kurser inden for TONI&GUY, Loreal mm. Hun er – udover at være en fremragende frisør – et utroligt behageligt samt kreativt menneske.

Viktoria

Salg og service medarbejder

Viktoria er vores salg og service medarbejder, som altid står til rådighed med et stort smil og højt humør. Hun er en pige, der forstår værdien af en god dialog, når der skal findes produkter, som er tilpasset netop dig og dit hårs behov, og du kan dermed altid føle dig i sikre hænder, når du handler hos os.

Minimum 2 gange om året sender vi vores medarbejdere på kursus

hos TONI AND GUY i Danmark og London.​

Book tid hos os

SOME

facebook-logo​   instagram-logo

4,6 ud af 5 stjerner

76 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

Man - Fre

09.00 - 19.00​

Lørdag

09.00 - 18.00​

Søndag

10.00 - 18.00​

​Bemærk: Butikken har åbent om søndagen, men kun for salg. Vi foretager desværre ikke behandlinger om søndagen, uden særlig foregående aftale.

Hair Factory

CVR: 30866967

Klosterparks Alle 1,

4100 Ringsted

Telefon: 46 49 17 76