Balayage

BALAYAGE GIVER ET SÆRLIGT SOLKYSSET LOOK

Tænker du på at få en balayage? Hos Hair Factory følger vi med i de nyeste farveteknikker såsom balayage, ombre og andre teknikker inden for hårfarvning. Dermed kan du få et naturligt solkysset look.

Vi holder til i Ringsted Outlet, men vi har også glade og trofaste kunder fra blandt andet Sorø, Borup og mange andre steder.

HÅRFARVNING UDEN UHELDIGE UDGRONINGER

Hår skal være smukt, men det må også gerne være nemt at holde. Desuden bør det ikke koste for mange penge.

Det har alle dage været populært med blondt hår, men udfordringen er, at der hurtigt kommer uheldige udgroninger. Det betyder, at du hurtigt skal til frisør igen for at få en hårfarvning eller highlights. Løsningen er balayage. Vi laver også andre farver end blond.

HVAD ER BALAYAGE?

Balayage er en særlig frihåndsteknik, hvor farven ikke males helt op til rødderne. Farven bliver mere naturlig, fordi hårets farve vil bevæge sig fra det lyse til det mørkere op mod rødderne – eller omvendt. Der vil være en mindre divergens i farven end med ombre, hvor er en skarpere overgang. Denne teknik medfører, at det ikke kommer kedelige udgroninger, når håret vokser.

BESTIL TID TIL AT FÅ BALAYAGE HOS DIN FRISØR

Du er velkommen til at kigge forbi, men du kan også bestille tid online. Du er naturligvis velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål til priser eller hårfarvning med balayageteknikken.

Du kan ringe til din frisør på telefon 46 49 17 76. Vi ser frem til at høre fra dig!